Familieterapi

Hvorfor vælge familieterapi?

Måske har I brug for hjælp til at holde sammen på familien. I oplever måske at leve parallelle liv, og savner det nærvær og den kærlighed, som var engang. 

I ønsker måske at blive bedre til at kommunikere. Bedre til at give hinanden plads og rum til at være dem, I er. I ser måske at jeres børn mistrives, og mangler værktøjer til at hjælpe dem på fode igen. 

Måske sidder I med en helt anden problemstilling. 

Uanset hvilke udfordringer I står med, er I velkomne. 

Hvordan foregår det?

Som udgangspunkt er det en god start, at hele familien møder op. Også selvom man ikke føler, man er en del af problemet. 

Ofte har forældrene brug for at mødes, inden børnene inddrages. Det kan i mange tilfælde være en rigtig god idé.

Ligeværdighed, dialog, respekt og ønske om personlig udvikling er afgørende elementer i familieterapien. Ingen sættes i bås, og alles bidrag er væsentlige. 

Samspillet i familien vil være i fokus. Eksempler fra jeres hverdag bringes ind efter behov.

Min familieterapi baserer sig på den såkaldte  "oplevelsesorienterede familieterapi", som er udviklet af Walter Kempler.

Hvad får I ud af et forløb?

I vil opleve, at det ofte er små ting, der kan ændres til fordel for hele familien. I vil opnå større fornøjelse af at være i familie med hinanden og både børn og voksne vil opleve bedre trivsel og rum til at være dem, de er. 

I vil få blik for de ressourcer I har som familie, og blive bedre i stand til at bruge dem konstruktivt. 

I er velkommen til at kontakte mig på telefon 4062 6756 eller e-mail else@dialoga.dk for at høre mere om, hvad jeg kan gøre for jer og jeres familie.  

​​

Kontakt

Telefon: 4062 6756

​E-mail: else@dialoga.dk

Facebook